• HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE

Μια ξεχωριστή Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος


Ιωάννα Μπινιάκου: Μια ξεχωριστή Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμου Ιλίου

Γεννήθηκε στη Αθήνα το 1974. Είμαι η δεύτερη κόρη τετραμελούς οικογένειας, και μητέρα  μαθήτριας του 4 δημοτικού σχολείου Ιλίου που φοιτά στην Στ΄ τάξη. 

Από τα σχολικά της χρόνια αλλά και από τα χρόνια του πανεπιστημίου, έως και σήμερα στον επαγγελματικό της βίο ασχολήθηκε με τα κοινά.

Είναι πτυχιούχος οικονομικής κατεύθυνσης ιδιωτικού πανεπιστήμιου με την ειδικότητα λογιστή - φοροτέχνη. 

Ως φοροτεχνικός είναι ενεργό μέλος στη ΕΦΕΕΑ Αττικής και προσπαθεί μέσα από την συμμέτοχη της να βοηθήσει την ένωση της, αλλά και το διοικητικό συμβούλιο αυτής να κάνει έργο το όραμα των φοροτεχνικών. 

Διατέλεσε για δυο χρόνια υπεύθυνη γραφείου τύπου και δημοσίων σχέσεων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών και προσκλήθηκε σε αρκετές επιτροπές στο υπουργείο οικονομικών για να εκφράσει την άποψη της  για τη βελτίωση της υπηρεσίας taxis.

Είναι ιδρύτρια της λογιστικής εταιρείας exelixis στο Περιστέρι το 2003, ιδιοκτήτρια από το 2009 της λογιστικής εταιρείας  ISB FINANCE που εδρεύει στο Ίλιον και παράλληλα εταίρος στην εταιρία neted που ασχολείται με την ανάπτυξη διαδικτυακών σχεδίων. Τέλος Δημοτική υποψήφια Σύμβουλος Δήμου Ιλίου το 2010, με το συνδυασμό της Δημοκρατικής Συνεργασίας του Νίκου Ζενέτου.

Στόχος της είναι να παραμείνει το Ίλιον στην πρώτη θέση ως πόλη αγάπης και ελπίδας. Πόλη ανθρώπινη, καθαρή, πολιτισμένη, με όσο το δυνατόν περισσότερο πράσινο. Μια πόλη που να μας εξασφαλίζει καλύτερη ζωή και περισσότερες ευκαιρίες.

Τελευταία νέα

Παράξενα

 
Greek Bloggers V.2 © 2011 | Designed by Most Media Athens, in collaboration with Barbie