• HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE

Φτάνει πια το παραμύθι με την καμένη γη

Φτάνει πλέον η κοροϊδία και το παραμύθι της καμμένης γης! Για την κατάσταση στη χώρα δεν είναι υπεύθυνες μόνο οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών! Είναι πλέον αίσχος και ντροπή να ακούμε από την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ότι μόνο η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι υπεύθυνη για την σημερινή κατάντια της Οικονομίας μας.
Κουράστηκα να ακούω τα τετριμμένα ψέματα… και τις ίδιες αηδίες ότι δεν φταίμε εμείς φταίνε οι προηγούμενοι. Μου θυμίζει σενάριο από Ελληνική Βίντεο κασέτα της δεκαετίας του 80…και το 1980 δεν το λέω έτσι στην τύχη. Από την εποχή που ο Ανδρέας Παπανδρέου έπαιρνε ασύδοτα τα δάνεια και τα κατασπαταλούσε δεν το περιμέναμε ότι θα έρθει η στιγμή που θα πρέπει να τα πληρώσουμε όλα αυτά;

Καμία κυβέρνηση στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια δεν έκανε κάτι για την αύξηση της παραγωγής στην χώρα, το αντίθετο έκαναν και μάλιστα με περισσή επιτυχία. Κάποτε στην Ελλάδα είχαμε εταιρείες όπως η Steyer ή η Nissan Ι. Θεοχαράκης που μπορεί να μην παρήγαγαν 100% δικά μας προϊόντα όμως ένα μεγάλο τμήμα της παραγωγικής διαδικασίας γινόταν εδώ και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χρειάζεται να πληρώσουμε λιγότερα σε εισαγωγές.

Τι παράγουμε σήμερα; ανέργους και ακρίβεια με περισσή ευκολία και σε υπερβολικό πλεόνασμα.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά έχουμε και όσους περάσαν από την διακυβέρνηση της χώρας αλλά και διαφόρους παρατρεχάμενους πέριξ των εντίμων βουλευτών μας όπου έχουν κατασπαράξει τον ιδρώτα του Έλληνα πολίτη. Αν κάποιος προσέξει τους ισολογισμούς αυτού του κράτους και δει και τα επιμέρους κονδύλια είναι σαφές ότι ακόμη και βουλευτές που δεν είναι σήμερα εν ζωή έχουν ….«δανειστεί» με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο από τα έσοδα του κράτους τα οποία προέρχονται καθαρά από την επιβολή των φόρων.

Ας επιστρέψουν λοιπόν όσοι έκλεψαν τον ιδρώτα του Έλληνα φορολογούμενου και μετά να ζητήσουν και πάλι λεφτά από εμάς!!!

Και όχι δεν μας πείθετε με τις στημένες δημοσκοπήσεις που θέλουν το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων να λένε ναι στα μέτρα αλλά και να ζητούν ακόμη περισσότερα μέτρα. Έλεος με τα ψέματα που θα το φτάσετε ; Μήπως έχετε την εντύπωση ότι έτσι θα κάμψετε την αντίδραση την οποία ήδη ξέρετε ότι θα ξεσπάσει από ώρα σε ώρα ;

Τελευταία νέα

Παράξενα

 
Greek Bloggers V.2 © 2011 | Designed by Most Media Athens, in collaboration with Barbie