• HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE

i-TECH4u #8 Δεκέμβριος 2010

Το #8 τεύχος του i-TECH4u κυκλοφορεί τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου με θέματα που δεν πρέπει να χάσεις – και είναι μεγαλύτερο από ποτέ! 

Οι 3D τηλεοράσεις ήρθαν για να μείνουν, γι’ αυτό συγκεντρώσαμε για σένα όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα σημαντικότερα μοντέλα της ελληνικής αγοράς. Αν πάλι ετοιμάζεις ξέφρενα πάρτι ενόψει γιορτών, θα χρειαστείς σίγουρα τα προϊόντα του «It’s Party Time».

Με το 2010 να μας αποχαιρετά, ανοίγουμε ένα παράθυρο στο μέλλον και ρίχνουμε μια ματιά στα πιο επαναστατικά concept αντικείμενα. Διάβασε επίσης την αναλυτική παρουσίαση των πολύαναμενόμενων Gran Turismo 5 και World of Warcraft: Cataclysm.

Δυο νέοι διαγωνισμοί σε περιμένουν και αυτό το μήνα να δοκιμάσεις την τύχη σου. Το σεμινάριο “Ψηφιακή Φωτογραφία” υπόσχεται να σε κάνει εξπέρ στη φωτογραφία, ενώ μπορείς να κερδίσεις επίσης ένα απ’ τα 10 αντίτυπα BUZZ! To Απόλυτο Μουσικό Quiz για PS3.

Το i-TECH4u κυκλοφορεί με 64 σελίδες, γεμάτες ειδήσεις που καλύπτουν τον χώρο της τεχνολογίας, του internet, των social networks, των video games, και των gadgets. Διανέμεται στην Αθήνα και σε μεγάλες πόλεις στην περιφέρεια. Δες αναλυτικά τα σημεία διανομής στο site http://www.itech4u.gr/

Τελευταία νέα

Παράξενα

 
Greek Bloggers V.2 © 2011 | Designed by Most Media Athens, in collaboration with Barbie