• HEADING HERE

  DESCRIPTION HERE
 • HEADING HERE

  DESCRIPTION HERE
 • HEADING HERE

  DESCRIPTION HERE
 • HEADING HERE

  DESCRIPTION HERE
 • HEADING HERE

  DESCRIPTION HERE

Οι σκελετοί του Δημαρχείου της Άρτας...

Θυμάστε που σας έλεγα για την φίλη μου την "Μαρία", που ήταν στην ομάδα των παιδιών που δούλευαν κυνηγημένα από τον Πάνο σαν συμβασιούχοι των Stages στο Δημαρχείο;

Αργότερα σας έγραφα για την δικαστική πορεία της υπόθεσης που πάει προς καλή λύση για τα παιδιά.

Πριν μερικές μέρες όμως μου είχε στείλει το παρακάτω mail, που ήταν πισωγύρισμα, καθώς φαινότανε ότι ο Πάνος έβγαλε λαγό από το καπέλο του:

“Σ΄ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ που ανάρτησες την εξέλιξη των γεγονότων. Δυστυχώς όμως ο κ. Οικονομίδης (τον λέω και «κύριο»), έκανε τα αδύνατα δυνατά για να αποτελειώσει το σκληρό και αποτρόπαιο «έγκλημά» του. 

Συγγνώμη αν είναι κουραστικό το κείμενό μου, αλλά νομίζω ότι πρέπει να γραφτεί η σειρά των γεγονότων για να γίνει η σύγκριση και να φανεί επιτέλους η αλήθεια. Θα ήθελα να αναρτήσεις με την ευκαιρία σου τα καινούρια δρώμενα έτσι για να μάθει ο κόσμος τι μέρος του λόγου ήταν και είναι ο πρώην Δήμαρχός μας. 

Αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου της Άρτας. Εύχομαι να είναι θετική ΚΕΝΤΡΙ, για πολλούς λόγους. Για ν΄αποδείξουμε σε όλους αυτούς που μας φέρθηκαν έτσι, ότι υπάρχει θεία δίκη. Η μήνυση που του κάναμε ήταν για μας ο μόνος τρόπος να αντισταθούμε στην κατεδάφιση της αξιοπρέπειάς μας και δυστυχώς μας στέρησε -δολίως- και αυτή τη " χαρά ".

5 από τα παιδιά με stage που είχε τελειώσει η σύμβασή τους, όπως γνωρίζεις, κατέφυγαν σε μήνυση εναντίον του στις 8/7/2010, γιατί ενώ με δικαστικό αντιπρόσωπο στις 5/7/2010, είχε παραλάβει και υπογράψει την προσωρινή διαταγή και έπρεπε σύμφωνα με αυτή να δεχτεί τα παιδιά πίσω στον Δήμο, τα αγνοούσε πλήρως και αυτός και ο αντιδήμαρχός του, εμπαίζοντάς τα καθημερινώς και διώχνοντάς τα. Ύστερα από εισαγγελική παρέμβαση, καλώντας δηλαδή προσωπικά στις 9/7/2010 τον αντιδήμαρχο κ. Αθανασούλα η Εισαγγελέας της Άρτας, αναγκάστηκε στις 12/7/2010 να καλέσει τα παιδιά στο γραφείο του, βάζοντάς τους τις φωνές, ρωτώντας εξαγριωμένος ποιος ήταν ο λόγος της μήνυσης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έκανε και χάρη στα παιδιά(!) κι ότι έπρεπε να του χρωστούν και ευγνωμοσύνη(!)... 

Στη ΜΑΤΑΙΗ επί ένα χρόνο προσπάθειά τους τα παιδιά να συναντήσουν τον Δήμαρχο για να του καταθέσουν τα προβλήματα τους... χρησιμοποίησε φράσεις τύπου: «που ήμουν εγώ και δε με βρίσκατε…. το εξαφανιζόλ πήρα;». Μέχρι τις 14/7/2010 που έγινε το οριστικό δικαστήριο στην Αθήνα, ο Δήμος Αρταίων "δεν ήξερε" τίποτα και περίμεναν όλοι "κάποια απόφαση Δημάρχου" για να δεχτούν επισήμως(!) τα παιδιά... 

Διατηρήθηκε η προσωρινή διαταγή και όφειλε και πάλι να τα δεχτεί… Το αποτέλεσμα το γνωρίζουν όλοι…. Τοποθέτησε τα παιδιά στο ισόγειο του Δήμου, απαγορεύοντάς τους κάθε δικαίωμα εργασίας… Κακώς εχόντων των πραγμάτων, η δεύτερη απόφαση βγήκε αρνητική…. και φύγανε από τον Δήμο με τις χειρότερες εντυπώσεις… χωρίς να έχει γίνει αποδεκτή ούτε η εργασία τους, ούτε η καταβολή των δεδουλευμένων τους, όπως όριζε η προσωρινή διαταγή… συνεχίζοντας όμως τον αγώνα τους, γιατί τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα…. όπως θα ήθελαν να πιστεύουν οι περισσότεροι!

Σήμερα λοιπόν 11 Νοεμβρίου 2010 φτάνει στα χέρια των παιδιών ένα έγγραφο από την Εισαγγελία Άρτας… μέσα στο οποίο αναφέρεται ότι... ο... κ. Παναγιώτης Οικονομίδης με το αριθμ. Πρωτ.: 7791/9-7-2010(!!!)… το οποίο «αυτοαποκαλεί» απόφαση,... «έδωσε εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αρταίων, να αποδεχθούν την εργασία των εγκαλούντων εις εκτέλεση της παραπάνω προσωρινής διαταγής»(!)... και «κατόπιν των ανωτέρω… συνάγεται ότι ο εγκαλούμενος Παναγιώτης Οικονομίδης ΕΝΗΡΓΗΣΕ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΟ (!!!) από την επίδοση σε αυτόν της προσωρινής διαταγής, διατάσσοντας(!!!) τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αρταίων να… αποδεχθούν(!)... την εργασία των εγκαλούντων, γεγονός το οποίο καταδεικνύει ότι… ελλείπει ο δόλος παραβίασης της προσωρινής διαταγής…», οπότε σύμφωνα με τα παραπάνω, η κρινόμενη έγκληση δεν στηρίζεται στο νόμο και απορρίπτεται!!!... 

… Καταλαβαίνετε δηλαδή τι συνέβηκε!!!... Αφού λοιπόν είχε συντάξει και υπογράψει αυτή την απόφαση ο κύριος Δήμαρχος και ήταν όλα μέλι γάλα, όπως λέει η «έγκαιρη απόφασή του»(!), γιατί ΕΓΙΝΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΠΑΝΗΓΥΡΙ";;; Γιατί τα παιδιά ΕΤΡΕΧΑΝ ΑΠΟ ΠΟΡΤΑ ΣΕ ΠΟΡΤΑ να βρουν την «χαμένη» απόφαση; Και γιατί αφού είχε φτιάξει την απόφαση δεν την παρουσίασε όταν συνάντησε τα παιδιά στις 12/7/2010 στο γραφείο του; Και γιατί μέχρι τις 2 Αυγούστου 2010 που ήταν "φυλακισμένα" στο ισόγειο του Δήμου τα παιδιά, δεν τους κοινοποιήθηκε αυτή η απόφαση; Γιατί ποτέ δεν είδε κανένας αυτή την απόφαση με την ημερομηνία (7791/9-7-2010)... ΤΟΤΕ;;;Όταν έχεις εξουσία… όλα γίνονται!... Όλα όμως έρχονται και παρέρχονται κ. Οικονομίδη. Ξέρετε πόσο γρήγορα αντιστρέφονται οι όροι;;; Εσείς θα φύγετε από το Δημαρχείο και δεν θα ξαναπατήσετε σαν Δήμαρχος, όχι... επειδή το θελήσατε αλλά επειδή δεν είσαστε πια άξιος. Τα παιδιά θα ξαναγυρίσουν αργά ή γρήγορα! Καλημέρα σας! 

Πως εμφανίστηκε αυτή η απόφαση έτσι ξαφνικά; Ως δια μαγείας;;; !!! Λέτε να έχασε το δρόμο;;; Λέτε να της δώσανε και αυτηνής «εξαφανιζόλ» και… χάθηκε μέσα από τα σκονισμένα συρτάρια του Δημαρχείου;;;… Ιδού το ερώτημα! Αλλά… δυστυχώς, όλα γίνονται σ΄αυτόν τον κόσμο… Όλα!...

Υ.Γ: Σου στέλνω συνημμένη την διάταξη Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, για του λόγου το αληθές. ΚΕΝΤΡΙ, "Σ΄ευχαριστώ για ακόμη μια φορά που μας συμπαραστέκεσαι"

ΚΕΝΤΡΙ: Σήμερα όμως, η "Μαρία" μου έστειλε ένα διαφορετικό mail, χαρούμενο, αισιόδοξο, νικηφόρο και το δημοσιεύω. Και μόλις μου στείλει και τον αριθμό της απόφασης, θα τον δημοσιεύσω κι αυτόν, έτσι για να μην μένουν κρυμμένοι σκελετοί στις ντουλάπες του Δημαρχείου. Διαβάστε το σημερινό mail, φρέσκο, φρέκο κι αχνιστό:

"Καλημέρα Κεντρί! Έφτασε επιτέλους η στιγμή που δεν θα αποφασίζουν πια για εμάς χωρίς εμάς!

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ, ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΟ!!!

Κερδίσααααμεεεεεε δηλαδή!!!! Περιμένω σήμερα τον αριθμό της απόφασης. Θα δημοσιευθεί στις εφημερίδες εφόσον έχουμε την απόφαση. Είναι πολύ σημαντικό γεγονός στην εξέλιξη των πραγμάτων!!! Αν θέλεις να το δημοσιεύσεις σε παρακαλώ ενημέρωσέ με για να σου στείλω τα σχετικά. "

ΚΕΝΤΡΙ: Όπως βλέπεις "Μαρία" μου, περιμένω τον αριθμό της απόφασης για να κλείσει αυτός ο κύκλος.
Αναρωτιέμαι όμως, τα σπασμένα ποιός θα τα πληρώσει; Ο δήμαρχος από την τσέπη του ή όλοι εμείς οι υπόλοιποι;
Αστεία πράγματα ρωτάω, ε;

Τελευταία νέα

Παράξενα

 
Greek Bloggers V.2 © 2011 | Designed by Most Media Athens, in collaboration with Barbie