• HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE

MOYΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΑΡΙΑ. ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ +ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΖΙ

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΡΟΥΣ "BILD".
  
ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ "ΣΟΚ"
Είναι τραβηγμένες στην πόλη Afgoye της Ν.Σομαλίας όπου ζει και βασιλεύει σαν θρησκεία ο Μουσουλμανισμός και δείχνει έναν ντόπιο κάτοικο που καταδικάστηκε δια λιθοβολισμού και θάψιμο επί τόπου ζωντανός, επειδή υποτίθεται πως διέπραξε μοιχεία!!! Επαναλαμβάνω: ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως διέπραξε μοιχεία. Ονομάζεται Abukar Mohamed Ibrahim (48 ετών), που καταδικάστηκε βάσει του νόμου της Σαρία σε θάνατο. (Angeblich im Namen des Islam) δήθεν στο όνομα του Ισλάμ. Οι φωτογραφίες ελήφθησαν από 13 Δεκεμβρίου 2009. Σύμφωνα με την Διεθνή Αμνηστία, ήταν η τέταρτος λιθοβολισμός του έτους στα ανατολικά της αφρικανικής αυτής χώρας!
Και μια φώτο για τους ζωόφιλους από την ίδια χώρα: δείτε την καμηλοπάρδαλη πως κείτεται καταμεσής του δρόμου σφαγμένη από μουσουλμανικό μαχαίρι...
Ο δημοσιογράφος-φωτογράφος από το Μογκαντίσου,
ο Farah Αμπντί Warsameh (37 ετών) εργάζεται για το Associated Press έχει πάρει το World Press Photo Βραβείο για τέτοιου είδους θέματα με κίνδυνο της ζωής του σε πολλές περιπτώσεις.

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ "ΣΑΡΙΑ" ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΜΑΦΡΌΔΙΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ,ΤΗΣ ΚΡΕΠΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ Ν' ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.
ΟΧΙ ΠΙΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ - ΟΧΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ - ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ....

Τελευταία νέα

Παράξενα

 
Greek Bloggers V.2 © 2011 | Designed by Most Media Athens, in collaboration with Barbie