• HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE

Kλείνει και η Commercial Value


Την αναστολή των ασφαλιστικών εργασιών από την Commercial Value ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕπΕΙΑ με την υπ’ αρ. 174/2/4-2-2010 απόφαση του. Σύμφωνα με αυτή αναστέλλονται άμεσα οι ασφαλιστικές εργασίες της ασφαλιστικής εταιρίας «Commercial Value Α.Α.Ε.» που αφορούν στο σύνολο της δραστηριότητάς της στην ημεδαπή ως και στην αλλοδαπή, μέχρι την ολοκλήρωση ελέγχων της αρμοδιότητας της Επ.Ε.Ι.Α.
Σε απόγνωση είναι και οι εργαζόμενοι στο εταιρικό δίκτυο της Commercial Value καθώς φαίνεται η ΕΕπΙΑ χρονοτριβεί στην αποδέσμευση λογαριασμών και την πληρωμή τους. Ενδεικτική είναι η επιστολή ενός διευθυντή του...εταιρικούς δικτύου που μας κοινοποίησε την επιστολή που έστειλε στον Πρόεδρο της Επιτροπής Εποπτείας της Ιδιωτικής Ασφάλισης κ Πέτσα. 

Την παραθέτουμε αυτούσια χωρίς σχόλια…

Αξιότιμε κύριε Πέτσα, Είμαι διευθυντής γραφείου του εταιρικού δικτύου της COMMERCIAL VALUE στο Ηράκλειο Κρήτης και υπεύθυνος μιας ομάδας επτά δυναμικών ανθρώπων. 

Επικοινωνώ μαζί σας προκειμένου να μας βοηθήσετε στο τεράστιο οικονομικό- βιοποριστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, εκτός των άλλων που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα, με την μη αποδέσμευση χρημάτων προκειμένου να μας καταβληθούν οι προμήθειες – αμοιβές μας που αφορούν γενικές μηνός Νοεμβρίου και ζωής μηνός Δεκεμβρίου για τις οποίες έχουμε εργαστεί.

Σε επανειλημμένες τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχα τόσο με την κα Λινάρδου όσο και με άλλους συνεργάτες σας, με έχουν διαβεβαιώσει ότι γνωρίζετε το θέμα και ότι είναι θέμα απόφασης του διοικητικού συμβουλίου.
Όπως γνωρίζετε είμαστε εργαζόμενοι με υποχρεώσεις και επαγγελματίες στο χώρο μας όπως και οι υπάλληλοι της εταιρείας και γνωρίζω ότι έχετε αποδεσμεύσει χρήματα για την πληρωμή μισθών των υπαλλήλων της εταιρείας έως και μηνός Ιανουαρίου ενώ για εμάς δεν έχετε λάβει καμία σχετική απόφαση.

Παρακαλώ όπως με ενημερώσετε εγγράφως τους λόγους που υπάρχει αυτή η διαφορετική αντιμετώπιση στο εταιρικό δίκτυο της Commercial Value.

Με εκτίμηση
Παντουβάκης Χαράλαμπος

Τελευταία νέα

Παράξενα

 
Greek Bloggers V.2 © 2011 | Designed by Most Media Athens, in collaboration with Barbie