• HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE

Μικρές Αγγελίες....

Στο  σημερινό μου κολύμπι  στον @χωρο  ψάρεψα κάτι πολύ καλό από ένα μπλόγκ με πολύ καλή πολιτική ανάλυση. Σχετίζεται με το μεταναστευτικό, την προηγούμενη ανάρτησή μου, γι αυτό και το μοιράζομαι μαζί σας.
Μικρή Αγγελία: Ανιθαγενής.
"Αβάδιστος πολίτης ελληνικής ιθαγενείας, μέτοχος -εξ' εκπαιδεύσεως - της ελληνικής παιδείας, πρόθυμος να μετάσχει και  οποιασδήποτε άλλης ευρωπαϊκής παιδείας, αναζητά νέα ιθαγένεια με χαμηλότερο spread 10ετούς ομολόγου, με λιγότερο διεφθαρμένο δημόσιο τομέα, με ορθολογικότερη χρήση των περιβαλλοντικών πόρων, με λίγο περισσότερο παρεχόμενο σεβασμό και προστασία στους ιθαγενείς πολίτες της και με σχετικά αξιόπιστο πολιτικό προσωπικό.
Θα προτιμηθούν προτάσεις με  δίκαιες οικονομικές απολαβές για παροχή εργασίας και με ανθρώπινου επιπέδου κρατική περίθαλψη, ενώ στα απαραίτητα προσόντα περιλαμβάνεται και η εξασφάλιση της ελευθερίας κίνησης του πολίτη στους δρόμους, χωρίς να εμποδίζεται από διάφορες διαμαρτυρόμενες - αλλά πολλαπλώς επιχορηγούμενες - κοινωνικές ομάδες.
Θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα προτάσεις με σταθερό φορολογικό σύστημα - 5ετίας και άνω - σταθερό εκπαιδευτικό σύστημα, κατά προτίμηση δημόσιο, καθώς και προτάσεις που δεν περιλαμβάνουν την επιχειρηματικότητα στον ποινικό τους κώδικα. Αποκλείονται οι προτάσεις που προβλέπουν μονιμότητα δημοσίων υπαλλήλων, πανεπιστημιακό άσυλο και διογκωμένες προβληματικές ΔΕΚΟ."

Τελευταία νέα

Παράξενα

 
Greek Bloggers V.2 © 2011 | Designed by Most Media Athens, in collaboration with Barbie