• HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE

Δείτε τις φωτογραφίες με άλλο μάτι!


Το Piclens είναι ένα εντελώς δωρεάν plugin για Internet Explorer, Firefox και Safari, το οποίο μεταμορφώνει τον αγαπημένο σας browser σε ένα μία πρωτόγνωρη 3d σουίτα παρουσίασης φωτογραφιών και videos μέσα από το διαδίκτυο. Φανταστείτε ότι με ένα click μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις φωτογραφίες του Flickr, deviantart, Picasa, Facebook, MySpace, Google Images, Yahoo images κτλπ και ο browser σας να σας τις προβάλει, σαν μια ταινία που ξεδιπλώνετε στην οθόνη σας, παρέχοντας σας την ευκολία να αναζητήσετε αμέσως αυτό που ακριβώς ψάχνετε.
Η τελευταία έκδοση μάλιστα αναβαθμίστηκε αρκετά και έχει πλέον την δυνατότητα και αναζήτησης video από γνωστές ιστοσελίδες όπως YouTube κτλπ. Η λειτουργία του είναι απλή. Πάνω από τις φωτογραφίες και τα Video εμφανίζετε ένα διακριτικό μπλε τετραγωνάκι, εάν ο χρήστης επιλέξει να το πατήσει το Piclens αρχίζει το Show!

Σαν πρόγραμμα είναι πάρα πολύ βολικό και από προσωπική μου χρήση, μπορεί να κάνει την αναζήτηση φωτογραφιών παιχνιδάκι, ειδικά στην περίπτωση του Facebook, καθώς για να δούμε της φωτογραφίες των φίλων μας δεν θα ξαναχρειαστεί να τις επιλέγουμε μία μια. Από απαιτήσεις συστήματος τρέχει άψογα σε συστήματα με 256 Mb ram με υποτυπώδες κάρτες γραφικών και είναι συμβατό με όλους τους γνωστούς Browsers τόσο για Pc αλλά και για Mac.

Μπορείτε να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν από την διεύθυνση :
http://www.piclens.com/



Τελευταία νέα

Παράξενα

 
Greek Bloggers V.2 © 2011 | Designed by Most Media Athens, in collaboration with Barbie