• HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE

Ελευθερία λόγου το βήμα όλων μας


Το συγκεκριμένο μπλόγκ έχει δημιουργηθεί για την ένωσή μας στον κίνδυνο της φίμωσης στο διαδίκτυο!! Θέλουμε τουλάχιστον, το μπλόγκ αυτό να μείνει μακριά από χρώματα και κόμματα! Είναι δεκτοί εδώ μέσα όλοι οι μπλόγκερς που πιστεύουν στην ελευθερία της έκφρασης του λόγου, στο απόρρητο των τηλεπικοινωνιών και συνεπώς και του διαδικτύου και πάνω απ' όλα πιστεύουν στη δημοκρατία.
Ενωμένοι μπλόγκερς εδώ μέσα δεν είμαστε μόνον οι διαχειριστές, είναι όλοι οι συντάκτες του μπλόγκ που ανήκει πλέον σε όλους! Αυτοί λοιπόν έχουν ο καθένας τη δική του στάση όλοι οι συγγραφείς έχουν δικαίωμα ανάρτησης άρθρου.
Ενόψει του ότι ο κίνδυνος της φίμωσης μας, δεν είναι πάντα επίκαιρος και άμεσος το συγκεκριμένο μπλόγκ πρέπει για να μείνει ζωντανό να φιλοξενεί και κάποιες αναρτήσεις γενικού ενδιαφέροντος που απασχολούν τους πολίτες μας, όπως π.χ. κάποιες μεγάλες φωτιές, το καλοκαίρι, υποθέσεις διαπλοκής και διαφθοράς, και γιατί όχι και το θέμα της χορήγησης ιθαγένειας σε αλλοδαπούς μετανάστες που σαφώς είναι ένα θέμα που απασχολεί τους πάντες που βιώνουν τη σημερινή ελληνική πολυπληθυσμική πραγματικότητα.

Η δημοκρατία λοιπόν, αντέχει τη συζήτηση, με επιχειρήματα, σε κάθε θέμα, έστω και αν υπάρχουν διαφωνίες και αντίλογοι! Εκεί είναι η ουσία της! Στη διαφωνία! και στην αντοχή να ακούμε και να συζητάμε την αντίθετη άποψη!

Εδώ μέσα δεν είμαστε μόνον όσοι συμφωνούμε σε όλα μεταξύ μας. Εδώ μέσα υπάρχουμε και συνυπάρχουμε αριστεροί, δεξιοί κεντρώοι και γιατί όχι και καρατζαφερικοί... Δεν αισθάνομαι ότι θα μολυνθώ ή θα επηρεαστώ σε κάτι, που εγώ η ίδια το πιστεύω και το ενστερνίζομαι με βάση τα δικά μου δεδομένα και τις δικές μου πεποιθήσεις. Δεν κλείνω όμως τα αυτιά μου στις απόψεις των άλλων, αντίθετων σε πολλά ή σε λίγα με μένα!!


Μ' αρέσει να ακούω, να σχολιάζω, να αντιλέγω, να επιχειρηματολογώ, να προσπαθώ να πείσω, ακόμη, για τα δικά μου επιχειρήματα, αν τα πιστεύω ακράδαντα ή να πεισθώ από τα επιχειρήματα των άλλων. Μέσα από έναν γόνιμο διάλογο ή αντίλογο συνθέτουμε την έννοια της δημοκρατίας!!

Στα πλαίσια της ευπρέπειας και του πολιτισμού ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ για τη χορήγηση ή μη της ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς μετανάστες!
ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ Η ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΟΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Η ..ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ... ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ 3 ΩΡΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.. ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ...ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΣΤΕΙΛΤΕ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ MAIL
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ, ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ κατά τη γνώμη μου, και δικαιούμαστε αν όχι υποχρεούμεθα να το συζητήσουμε σ' αυτό το κοινό μας μπλόγκ, χωρίς να το μετατρέψουμε σε φόρουμ και χωρίς κατ' ανάγκη να καταλήξουμε σε κάποια συμφωνία!!

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ!!
Αρκεί να πιστεύουμε στην ελευθερία της έκφρασης του λόγου αληθινά και όχι μόνον όταν ο λόγος αυτός ταυτίζεται με το δικό μας!!
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ
ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ
ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ
ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ΚΑΛΥΒΙΝΟΥ
ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ
ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ
ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ GALLOP ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ Η ΟΧΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ

ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΜΑΡΙΑΝΝΑ




Τελευταία νέα

Παράξενα

 
Greek Bloggers V.2 © 2011 | Designed by Most Media Athens, in collaboration with Barbie