• HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE
  • HEADING HERE

    DESCRIPTION HERE

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ 2010

Ανακοινώνουμε την διοργάνωση του πρώτου συνεδρίου, έκθεσης  Υποδομής & Εξοπλισμού Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τίτλο “ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ 2010”. Το Συνέδριο, Έκθεση  θα διεξαχθεί στο Ζάππειο Μέγαρο στις 8-9 Μαΐου 2010παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών που αφορούν τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.Στην νέα εποχή που διανύουμε οι οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στην οργάνωση του κράτους και στις ποιοτικές υπηρεσίες για τον πολίτη. Οι ολοένα αυξανόμενες αρμοδιότητες σε θέματα υγείας, παιδείας, πληροφόρησης, οργάνωσης, σε συνάρτηση με την επιθυμία για αποκέντρωση έχει προσδώσει νέο ρόλο και έχει αυξήσει τις απαιτήσεις για νέα προϊόντα και υπηρεσίες με σκοπό την βέλτιστη παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να παρουσιάσει τις σύγχρονες εξελίξεις στην παροχή υπηρεσιών εκσυγχρονισμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και  την εξυπηρέτηση του πολίτη.

Εκθέματα:
Διαχείριση απορριμμάτων, Μηχανήματα καθαρισμού, Επεξεργασία νερού, Ανακύκλωση, Προστασία Περιβάλλοντος,  Οδική ασφάλεια, Σήμανση, Στάθμευση, Εξοπλισμός μεγάλων χώρων, Δομικά μηχανήματα, Δομικά υλικά, Φωτισμός, Διακόσμηση, Ενέργεια, Υδραυλικά-Αποχετευτικά, Μέσα ατομικής Προστασίας εργαζομένων, Πληροφορική, Υπηρεσίες, κ.α.

Τελευταία νέα

Παράξενα

 
Greek Bloggers V.2 © 2011 | Designed by Most Media Athens, in collaboration with Barbie